Bekijk alle meta domeinnamen

De metaverse is de volgende evolutie van sociale verbinding.

Tot op zekere hoogte lijkt praten over wat ‘de metaverse’ betekent een beetje op een discussie over wat ‘internet’ in de jaren zeventig betekent. De bouwstenen van een nieuwe vorm van communicatie werden gebouwd, maar niemand kon echt weten hoe de werkelijkheid eruit zou zien. Dus hoewel het destijds waar was dat ‘het internet’ eraan kwam, is niet elk idee van hoe dat eruit zou zien waar.

Onbevredigend is de metaverse een squishy concept. Een evolutie van het internet, het wordt vaak beschreven als online ruimtes waar mensen kunnen socializen, werken en spelen als avatars. Die ruimtes zijn gedeeld en altijd beschikbaar; ze verdwijnen niet als je ze niet meer gebruikt, zoals een Zoom-oproep. De beschrijving is zo breed dat veel mensen zeggen dat de metaverse al bestaat in de digitale werelden van Roblox, Minecraft en Fortnite, waardoor spelers zich kunnen verzamelen in 2D-omgevingen. Second Life, een bijna twee decennia oud sociaal- en gamingplatform, is de OG-metaverse. (Het wordt vernieuwd.)

Waarom deze investering?

Dankzij de korte lengte en betekenis erachter, zal niemand deze premium domeinnaam vergeten. Er zijn tal van Meta-onderwerpen om over te schrijven en krijg tonnen organisch zoekverkeer. Ook zeer geschikt voor SEA.

Een mooie digitale vastgoed gerelateerde domeinnaam is in één klik van jou en wordt aangeboden voor een vaste prijs.

Dit generieke domein wordt door niemand vergeten en kan gezien worden als een uitstekende investering.